foto

Simone Bailly

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Žárlivá profesorka (TV film)
2014 Life Partners
2011 Bong of the Dead
2007 Klikař Charlie
2005 14 hodin strachu (TV film)
Intelligence (TV film)
Saving Milly (TV film)
2003 Delikátní umění parkování
2002 Jsem agent
Skryté hlasy (TV film)
2001 Last Wedding

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Pilot, Part 1 (S01E01)
Všemocný (TV seriál)
Zabití Eddieho Morry (E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Oko za oko (S07E24)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lesbický večírek (S05E04)
Leť, holubičko (S05E03)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Literární předloha (S04E11)
Lesk a bída (S04E10)
Lascivně melodický text (S04E09)
další epizody (4)
Smallville (TV seriál)
Purpur (S06E13)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Síla vůle (S09E14)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část druhá (S09E11)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Oběti (S08E09)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Právo na zrození (S07E10)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Dokumentární

2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace