foto

Marie Fee Wohlmuth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brink of Oblivion
2016 Know Your Number (TV film)
2015 Spectre
2013 Das Puppenhaus
2009 Böses Erwachen (TV film)

TV seriály

2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace