foto

Erik Abramovič

  • nar. 14.7.1992 (27 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lidija
Private Space: Do Not Enter
Uskolzajuščaja žizň (TV film)
Zakon sochraněnija ljubvi (TV film)
2017 Chrani těbja ljubov moja (TV film)
2016 Něljogkoje sčastě (TV film)

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Vernis v Sorrento (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Mať za syna (TV seriál)
Provincialka (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2015 Na dalněj zastave (TV seriál)
2013 Verni meňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky