foto

Alexandr Ostrovskij

  • nar. 10.1.1968 (52 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moroz po kože
2013 Odnaždy prestupiv čertu (TV film)
2012 1812. Ulanskaja ballada
Otěl dlja Zoluški (TV film)
2006 Únik z kruhu

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
2018 Ispravlennomu veriť (TV seriál)
Semejnoje dělo (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
Ledi isčezajut v polnoč (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Udar zodiaka (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Pomni o smerti (S01E23)
2009 Sjomin (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Levša (E22)
Svidětěl (E20)
Priznať něvinovnym (E13)
Vyzov (TV seriál)
Propavšije (S04E02)
Kamenskaja (TV seriál)
Rekviem (S05E01)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Glavnaja rol (S02E07)
Avarija (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky