foto

Alexandr Averkov

  • nar. 23.1.1960 (61 let)
    Arkadak, Saratovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Inoplaneťanka

TV seriály

2020 Děd Morozov (TV seriál)
2019 Black Dog (TV seriál)
2017 Četyre krizisa ljubvi (TV seriál)
2016 Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Něpodkupnyj (TV seriál)
V sozvězdiji Strelca (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Kidněping (E08)
Ukradi meňa (TV seriál)
2008 Vyzov (TV seriál)
Sem synovej Nga (S03E03)
2002 Zakon (TV seriál)
Verdikt (E17)
Svidětěl zaščity (E16)
Sud da dělo (E15)
další epizody (8)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky