foto

Michael Reiter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
2012 Místo činu: Mnichov - Nový život (TV film)
2009 Böses Erwachen (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Etui
2000 Happy Hour oder Glück und Glas (TV film)
1999 Můj přítel Vlk (TV film)
1995 Süßes Holz
1994 Parkplatz
Saubere Aktien (TV film)
1991 Im Dunstkreis
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
Nachsaison

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Schockierende Wahrheit (S01E05)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1989 Calafati Joe (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky