foto

Marta Kadlečíková

  • nar. 5.8.1935
  • zem. 2.8.1996 (60 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Bony a klid
1978 Deváté srdce
1966 Mučedníci lásky
1961 Strop (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Nedosněné sny (TV film)
1984 Prodloužený čas
1983 Léto bez dovolené (TV film)
1982 Lenka (TV film)
1981 Noční jezdci - původní scénář
1979 Hedvika (TV film)
1974 Život není sen, moje milá... (TV film)
1972 Slůně (TV film)
1971 Almara (TV film)
Boty (TV film)
Z lékárníkova deníku (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky