foto

Laco Deczi

  • nar. 29.3.1938 (82 let)
    Bernolákovo, Slovensko, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
2001 Den, kdy nevyšlo slunce (TV film)
1982 Zimný semester (TV film)
1980 Kalamita

TV pořady

2018 Milý Laco (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odborný dohled nad výkladem snu
1982 Horí (TV film)
1980 Kalamita
1973 Milenci v roce jedna
1966 Mučedníci lásky

Dokumentární

2020 Příběhy českého jazzu (TV seriál)
Češi za oceánem (E10)
2017 Laco Deczi & Celula New York (koncert)
2016 Klapuška - Kočky jsou vrženy (studentský film)
2015 Pára nad řekou
Slovensko Advent 2015 (koncert)
2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Laca Decziho (S07E18)
2002 Petr Hapka (TV film)
2000 Chci jen hrát (TV film)
1996 Laco Deczi (koncert)
1994 Laco Deczi N.Y. Music (koncert)

Hudební videoklipy

2017 Wohnout / Laco Deczi - Hudba léčí (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 ON AIR (TV pořad)
2018 Milý Laco (TV pořad) - mod.
2014 DVTV (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
Laco Déczi na Velikonočním ostrově (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1983 Hudobné štúdio M: Džezové stretnutie po dvadsiatich rokoch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce