foto

Julija Sorokina

  • nar. 18.6.2000 (19 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na kraju

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2016 Vyšibala (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
V tichom omutě (E15)
2013 Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
2011 Ja doždus (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky