foto

Yvette Nicole Brown

  • nar. 12.8.1971 (48 let)
    East Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tato americká herečka a komička se narodila 12.8.1971 ve východním Clevelandu ve státě Ohio. Navštěvovala dva různé kurzy herectví. Jeden na Univerzitě v Akronu a druhý přímo v Hollywoodu.

Nejprve se začala objevovat v reklamách před vstupem do televizních show. Postupně si našla cestičku i do show, objevila se v THE WAR AT HOME, MALCOLM IN THE MIDDLE a THAT´S SO RAVEN. Také si našla opakující se roli v DRAKE & JOSH.

Zároveň dabuje, hlas propůjčila například „Cookie“ v pořadu HUB´S POUND PUPPIES. Dařit se jí začalo až v posledních letech. Přesto je zatím známá spíš z vedlejších rolí. Připsala si je v mnoha filmech např. REPO MEN, CHCEŠ MĚ, CHCI TĚ, DREAMGIRLS, TROPICKÁ BOUŘE nebo 500 DNÍ SE SUMMER.

Největší šanci přesto dostala v televizním seriálu. Prošla si malými epizodními roličkami v několika seriálech, namátkou DVA A PŮL CHLAPA, SEDMÉ NEBE nebo THE OFFICE. Následně dostala svou největší šanci u NBC v seriálu COMMUNITY. Hraje tam Shirley Bennett, matku dvou dětí.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Always a Bridesmaid
Avengers: Endgame
Lady and the Tramp
2018 LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther - Trouble in Wakanda
Lego DC Superhrdinky: Střední škola pro padouchy
2017 DC Superhrdinky: Intergalaktické hry
LEGO DC Superhrdinky: Brain Drain
Lemonade Mafia
Smartass
2016 DC Super Hero Girls: Hrdina roku
DC Super Hero Girls: Super Hero High
2015 Cuddle Party
2014 Pírkovo dobrodružství
2013 Percy Jackson: Moře nestvůr
2010 Repo Men
2009 500 dní se Summer
Chceš mě, chci tě
Hotel pro psy
The Devil's Tomb
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
Seznamte se s Davem
Tropická bouře
2007 Soused
2006 Dreamgirls
2005 Mladej a já
Ostrov
2004 Malá černá skříňka
2000 His Woman, His Wife

TV seriály

2019 Weird City (TV seriál)
Below (E06)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola V. (S03E05)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Father-in-Chief (S03E03)
Luna's Big Leap (S02E23)
Máma (TV seriál)
Kalamazoo And a Bad Wedge of Brie (S06E14)
2018 Lego Star Wars: All-Stars (TV seriál)
The Mayor (TV seriál)
Death of a Councilman (E13)
The Pitch (E12)
The Lockdown (E11)
další epizody (4)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
Song of the Sirenas (S02E15)
The Race for the Realm (S02E10)
další epizody (5)
Máma (TV seriál)
Flying Monkeys and a Tank of Nitrous (S06E05)
Go-Go Boots and a Butt Cushion (S06E02)
2017 Kámoši hafíci (TV seriál)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
The Mayor (TV seriál)
Grey Christmas (E09)
Monuments Man (E08)
Here Comes the Governor (E07)
další epizody (9)
The New Edition Story (TV seriál)
Elena z Avaloru (TV seriál)
A Spy in the Palace (S02E05)
Three Jaquins and a Princess (S02E04)
The Curse of El Guapo (S02E03)
další epizody (8)
Správná dvojka (TV seriál)
Conscious Odd Coupling (S03E13)
The God Couple (S03E12)
Batman vs. The Penguin (S03E11)
další epizody (5)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
Elena a tajemství Avaloru (S01E11)
Finders Leapers (S01E07)
další epizody (5)
Správná dvojka (TV seriál)
Felix Navidad (S03E08)
The Odd Couples (S03E07)
Eisen Trouble (S03E06)
další epizody (21)
2015 DC Super Hero Girls (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
The Audit Couple (S01E12)
Jealous Island (S01E11)
Enlightening Strikes (S01E10)
další epizody (12)
Změna hry (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Emocionální důsledky televizního vysílání (S06E13)
Žebříky (S06E01)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do umění sendviče (S05E13)
Zachraňte Greendale (S05E12)
Jeffův narozeninový sen (S05E11)
další epizody (13)
Agentura Jasno (TV seriál)
A Touch of Sweevil (S08E08)
Griffinovi (TV seriál)
Brian the Closer (S13E04)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Ariel (S03E06)
Zpátky do školy (TV seriál)
Nejtemnější časová osa (S04E13)
Šílená slátanina osudu (S04E12)
Základy lidské anatomie (S04E11)
další epizody (13)
Griffinovi (TV seriál)
Life of Brian (S12E06)
Finders Keepers (S12E01)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do konečnosti (S03E22)
První dynastie Chang (S03E21)
Digitální plánování pozůstalosti (S03E20)
další epizody (12)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Regionální vánoční hudba (S03E10)
Stolní fotbal a noční bdění (S03E09)
Natáčení dokumentu: Návrat (S03E08)
další epizody (23)
Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
Griffinovi (TV seriál)
Hledá se ledvina (S09E08)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Abedovy nezvladatelné Vánoce (S02E11)
Diplom z mixologie (S02E10)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
další epizody (24)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Ekologie (S01E10)
další epizody (12)
2008 V dobrém i zlém (TV seriál)
Eddieho boj za spravedlnost (S02E11)
2007 Kancl (TV seriál)
Dwightovo vítězství (S03E13)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
Kráska a zvíře (S04E01)
Vincentův svět (TV seriál)
Garyho stůl (S04E08)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
Dr. House (TV seriál)
Sex zabíjí (S02E14)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S08E03)
2004 Big House, The (TV seriál)
Drake a Josh (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jako bizoni (S01E23)
Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
For the People (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2017 Be Prepared to Stop

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Always a Bridesmaid

Host

TV pořady

2018 Unapologetic with Aisha Tyler (TV pořad)
2016 First Impressions with Dana Carvey (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky