foto

Yvette Nicole Brown

  • nar. 12.8.1971 (46 let)
    East Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato americká herečka a komička se narodila 12.8.1971 ve východním Clevelandu ve státě Ohio. Navštěvovala dva různé kurzy herectví. Jeden na Univerzitě v Akronu a druhý přímo v Hollywoodu.

Nejprve se začala objevovat v reklamách před vstupem do televizních show. Postupně si našla cestičku i do show, objevila se v THE WAR AT HOME, MALCOLM IN THE MIDDLE a THAT´S SO RAVEN. Také si našla opakující se roli v DRAKE & JOSH.

Zároveň dabuje, hlas propůjčila například „Cookie“ v pořadu HUB´S POUND PUPPIES. Dařit se jí začalo až v posledních letech. Přesto je zatím známá spíš z vedlejších rolí. Připsala si je v mnoha filmech např. REPO MEN, CHCEŠ MĚ, CHCI TĚ, DREAMGIRLS, TROPICKÁ BOUŘE nebo 500 DNÍ SE SUMMER.

Největší šanci přesto dostala v televizním seriálu. Prošla si malými epizodními roličkami v několika seriálech, namátkou DVA A PŮL CHLAPA, SEDMÉ NEBE nebo THE OFFICE. Následně dostala svou největší šanci u NBC v seriálu COMMUNITY. Hraje tam Shirley Bennett, matku dvou dětí.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 DC Superhrdinky: Intergalaktické hry
LEGO DC Superhrdinky: Brain Drain
Lemonade Mafia
Smartass
2016 DC Super Hero Girls: Hero of the Year
DC Super Hero Girls: Super Hero High
Elena a tajemství Avaloru (TV film)
2015 Cuddle Party
2014 Pírkovo dobrodružství
2013 Percy Jackson: Moře nestvůr
2010 Repo Men
2009 Hotel pro psy
Chceš mě, chci tě
The Devil's Tomb
500 dní se Summer
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
Seznamte se s Davem
Tropická bouře
2007 Soused
2006 Dreamgirls
2005 Mladej a já
Ostrov
2004 Malá černá skříňka
2000 His Woman, His Wife

TV seriály

2015 DC Super Hero Girls (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Změna hry (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Ariel (S03E06)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Pascalův trojúhelník znovuobjevený (S01E25)
Angličtina jako druhý jazyk (S01E24)
Moderní vedení války (S01E23)
další epizody (13)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Ekologie (S01E10)
další epizody (12)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Sex zabíjí (S02E14)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Big House, The (TV seriál)
Drake a Josh (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
For the People (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2017 Be Prepared to Stop

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Jeff Probst Show, The (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace