foto

Ardal O'Hanlon

  • nar. 8.10.1965 (53 let)
    Carrickmacross, County Monaghan, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pokušitel
2012 The Big Fat Quiz of the 90s (TV film) - a.z.
2008 Pohádka ze zátoky
2007 Ardal O'Hanlon: Live in Dublin
Sob Robbie a blízká setkání stádního druhu (TV film)
2005 Bobby
2002 Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (TV film)
1999 Sob Robbie a Velké sobí závody (TV film)
1997 Flying Saucer Rock'n'Roll
Malý řezník
1996 Moll Flandersová

TV seriály

2018 Smrt v ráji (TV seriál)
Murder from Above (S07E01)
2017 Smrt v ráji (TV seriál)
Murder in the Polls (S06E08)
The Seven-Year Mystery (S06E07)
Man Overboard – Part Two (S06E06)
další epizody (4)
2015 After Hours (TV seriál)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Nelly a Nora (TV seriál)
2013 London Irish (TV seriál)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
2009 Val Falvey TD (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Naomi (S03E06)
Everyone (S03E01)
2007 Pán času (TV seriál)
Zácpa (S03E03)
2005 Blessed (TV seriál)
2000 My Hero (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
1998 Father Ted (TV seriál)
Going to America (S03E08)
Night of the Nearly Dead (S03E07)
Kicking Bishop Brennan up the Arse (S03E06)
další epizody (8)
1996 Father Ted (TV seriál)
A Christmassy Ted (S02E11)
Flight into Terror (S02E10)
New Jack City (S02E09)
další epizody (11)
1995 Father Ted (TV seriál)
Grant Unto Him Eternal Rest (S01E06)
And God Created Woman (S01E05)
Competition Time (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2016 Cenu „Strom roku“ získává.. (TV film) - mod.
2011 Small, Far Away: The World of Father Ted (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Ardal O'Hanlon: Live in Dublin

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

TV pořady

2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2006 Stop Youre Killing Me (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace