foto

Daniel Lipman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Putování za láskou (TV film)
1985 Časný mráz (TV film)

TV seriály

2005 Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
Move and Leave (S05E01)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Liberty Ride (S04E14)
Just a Little Help (S04E01)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Mad Dog Kinney (S03E01)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Out with a Whimper (S02E20)
All Better Now (S02E02)
Home Is Where the Ass Is (S02E01)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
Full Circle (S01E22)
Move It or Lose It (S01E12)
Smells Like Codependence (S01E07)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
No Bris, No Shirt, No Service (S01E03)
Queer, There and Everywhere (S01E02)
Premiere (S01E01)
1991 Sisters (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2005 Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
Mr. Right (Never Broke a Promise) (S05E12)
Fuckin' Revenge (S05E11)
další epizody (13)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Liberty Ride (S04E14)
Proposal of Two Kinds (S04E13)
Irritation and Separation (S04E12)
další epizody (14)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
další epizody (14)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Out with a Whimper (S02E20)
Bowling for Equality (S02E19)
Sick, Sick, Sick (S02E18)
další epizody (20)
2001 Leap Years (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Full Circle (S01E22)
Running to Stand Still (S01E21)
The King of Babylon (S01E20)
další epizody (17)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
Now Approaching... The Line (S01E05)
Ted's Not Dead (S01E04)
No Bris, No Shirt, No Service (S01E03)
další epizody (5)
1991 Sisters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace