foto

Boris Dragiljov

  • nar. 24.3.1972 (48 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jolki 1914
2011 Kommunalka (TV film)
2008 Sad
2007 Šekspiru i ně snilos

TV seriály

2020 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Dvojnoj oborot (S03E04)
2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Blago vo smerť (E04)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Kupčino (TV seriál)
Episode 16 (E16)
2017 Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Čužoje lico (TV seriál)
Tichij čas (E03)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Ně chlebom jedinym (S03E07)
Kiberšpion (S03E03)
2016 Kuba (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Sila pravosudija (S02E22)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť dlja širokogo zritělja (S16E04)
2015 Něvskij (TV seriál)
Semejnyje cennosti (S01E28)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Menšaja iz vsech problem (S03E15)
2014 Mažor (TV seriál)
Sled Pirani (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Legenda dlja operši (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zolotoj oboz (S01E14)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Igra vserjoz (S06E07)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Graffiti (S02E21)
Litějnyj (TV seriál)
Process (S07E26)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něudačnyje proby (S12E08)
2011 PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Renegat (S05E25)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Pervyj penalti (E10)
Litějnyj (TV seriál)
Kraža (S04E16)
Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Druzja (S03E10)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2005 Favorit (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Profilaktika (S07E10)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky