foto

Jana Čigir

  • nar. 5.11.1985 (33 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Černovik
2017 Sčastě iz oskolkov (TV film)
2016 Groggi (TV film)

TV seriály

2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
Strasť (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Čužaja žizň (S02E53)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Nočnoj gosť (E09)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
Чёрная река (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Mačecha (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky