foto

Taťjana Ščankina

  • nar. 20.6.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Č/B
2013 Legenda 17
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)
2010 Polosatoje sčasťje (TV film)
Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Golubka
2008 Platon
2005 Dura
2004 Noční hlídka
2003 Pud zolota (TV film)
2002 Bašmačnik
1982 Dom, kotoryj postrojil Svift (TV film)
Pěčniki (TV film)

TV seriály

2018 V čužom kraju (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Ledi isčezajut v polnoč (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Tureckij tranzit (TV seriál)
2013 Rozysk (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2012 Karpov (TV seriál)
Krjučok (S01E10)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Populjacija (S04E07)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Zolotoj oleň (S02E10)
2007 Putějcy (TV seriál)
55-j skoryj (S01E01)
Soldaty 13 (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Don Žuan (S01E07)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ispoveď (S02E11)
2005 Aeroport (TV seriál)
Něotložka 2 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ně streljajtě v pianista (S03E10)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Vandaly (S01E27)
Klinok (S01E16)
2001 Podozrenie (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky