foto

Tom McDonough

  • nar. 26.9.1913
    Texas, USA
  • zem. 12.1.2007 (93 let)
    Riverside County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Šampón
1971 Kmen Andromeda
1965 Jak zabít svou ženu
1958 Auntie Mame
Man from God's Country
1956 Tension at Table Rock
The Proud Ones
1955 King of the Carnival
1954 Executive Suite
1953 City of Bad Men
Woman They Almost Lynched
1952 Something for the Birds
Way of a Gaucho
1951 Cattle Drive
Cave of Outlaws
Law of the Badlands
The House on Telegraph Hill
1950 Desperadoes of the West
The Baron of Arizona
1949 Hellfire
The Fighting Kentuckian
1948 Dangers of the Canadian Mounted
G-Men Never Forget
Renegades of Sonora
1947 The Stranger from Ponca City

TV seriály

1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Target (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace