foto

Yannick Jozefzoon

  • nar. 8.8.1990 (29 let)
    Groningen, Groningen, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All You Need Is Love
2017 Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
Tuintje in mijn hart
Žena v modrém
2016 De held
Of ik gek ben
V rytmu lásky
2015 Boy 7

TV seriály

2018 Zuidas (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 Hollands Hoop (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2013 Zusjes (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 Spangas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky