foto

Carl-Gunnar Wingård

  • nar. 27.2.1894
    Karlskrona, Švédsko-norská unie
  • zem. 20.1.1977 (82 let)
    Bromma, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Doktor Knock (TV film)
1965 En kopp te (TV film)
1960 Goda vänner, trogna grannar
1959 Bara en kypare
Fröken Chic
1958 Kvinna i leopard
1957 Sommarnöje sökes
1955 Giftas
1953 Glasberget
1952 En fästman i taget
Åsa-Nisse på nya äventyr
1951 Sköna Helena
1947 Stackars lilla Sven
1946 100 dragspel och en flicka
Ballongen
Det är min modell
Försök inte med mej ..!
Åsa-Hanna
1945 Blod och eld
Idel ädel adel
Trötte Teodor
Vandring med månen
1944 Den osynliga muren
Hans officiella fästmö
Jag är eld och luft
Kejsarn av Portugallien
Kungajakt
Släkten är bäst
1943 En melodi om våren
Hon trodde det var han
När ungdomen vaknar
Prästen som slog knockout
1942 En sjöman i frack
Jacobs stege
Ungdom i bojor
Vi hemslavinnor
1941 En fattig miljonär
En man för mycket
Fransson den förskräcklige
Hemtrevnad i kasern
I natt - eller aldrig
Spökreportern
Så tuktas en äkta man
Ung dam med tur
1940 Alle man på post
Familjen Björck
Med dej i mina armar
1939 Králova milenka
Ombyte förnöjer
Valfångare
1938 Sigge Nilsson och jag
Två år i varje klass
1937 Pensionat Paradiset
1936 Raggen - det är jag det
Skeppsbrutne Max
1935 Tjocka släkten
Valpuržina noc
Äventyr i pyjamas
1934 Atlantäventyret
En stilla flirt
Hon eller ingen
Sången till henne
1933 En natt på Smygeholm
1932 Lyckans gullgossar
1931 Kärlek och landstorm
1930 Flottans lilla fästmö
1927 Die Lady ohne Schleier
1926 Hon, han och Andersson
1925 Hennes lilla majestät
Två konungar
1923 Anderssonskans Kalle på nya upptåg
1922 Anderssonskans Kalle
Tulák Petr
1920 Carolina Rediviva
1919 Dunungen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace