foto

Cem Erman

  • nar. 1947
    İskenderun, Hatay, Mediterranean Region, Turecko
  • zem. 7.8.2011
    Adana, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Maskeli Beşler: Irak
2005 Döngel Karhanesi

TV seriály

2010 Keskin Bıçak (TV seriál)
2009 Haneler (TV seriál)
Makber (TV seriál)
2007 Genco (TV seriál)
2006 Yaşanmış Şehir Hikayeleri (TV seriál)
İki Aile (TV seriál)
2005 Gümüş (TV seriál)
Körfez Ateşi (TV seriál)
2004 İstanbul Şahidimdir (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky