foto

Cem Tuncer

  • nar. 14.2.1978 (41 let)
    Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Bizim Köyün Şarkısı
2017 Fırıldak Ailesi
2016 Arkhe
2011 Kurtlar Vadisi: Filistin
Türkan
2009 Ali'nin sekiz günü
Dilber'in Sekiz Günü
Vali

TV seriály

2019 Benim Tatlı Yalanım (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Yasak Elma (TV seriál)
Episode 35 (S02E35)
Episode 34 (S02E34)
Episode 33 (S02E33)
další epizody (19)
Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 33 (S02E33)
Episode 32 (S02E32)
Episode 31 (S02E31)
další epizody (17)
Kadın (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (24)
2018 Yasak Elma (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (28)
Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (31)
Kadın (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (35)
2017 Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Kadın (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Komşular (TV seriál)
Příchuť lásky (TV seriál)
Aşk İle Veda (E26)
Biz Ayrılamayız (E25)
Gitme, Kal (E24)
další epizody (26)
İstanbullu Gelin (TV seriál)
2016 Anne (TV seriál)
Aşk Laftan Anlamaz (TV seriál)
Çifte Saadet (TV seriál)
2015 Maral: En güzel Hikayem (TV seriál)
2014 Güllerin Savaşı (TV seriál)
O Hayat Benim (TV seriál)
2013 Firuze (TV seriál)
2012 Eve Düşen Yıldırım (TV seriál)
Merhaba Hayat (TV seriál)
2011 Bir Çocuk Sevdim (TV seriál)
Canan (TV seriál)
Sensiz Olmaz (TV seriál)
Umutsuz Ev Kadınları (TV seriál)
Vyměněné životy (TV seriál)
2010 Türkan (TV seriál)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV seriál)
2008 Gece Sesleri (TV seriál)

Dokumentární

2012 Simurg

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky