foto

Paul Putner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Road to Brexit (TV film)
2016 Spojené království
2009 Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
2006 Kidulthood
Little Britain: Live
Paříži, miluji Tě
2004 Fat Slags
Fešák Churchill
Soumrak mrtvých
Wall of Silence (TV film)
2001 Pařba
1999 The Pitch of Fear (TV film)
Web of Caves, The (TV film)

TV seriály

2019 Frayed (TV seriál)
2017 Městské legendy (TV seriál)
2016 The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
2015 Pompidou (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 3 (S06E03)
Epizoda 2 (S06E02)
2013 It's Kevin (TV seriál)
Plebs (TV seriál)
Up the Women (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Ořechový bál (S03E04)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Rock & Chips (TV seriál)
2007 Peter Serafinowicz Show, The (TV seriál)
2006 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2005 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2004 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Black Books (TV seriál)
Malá sázka (S03E04)
2003 Hardware (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Trevor's World of Sport (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Výchova rodičů (S04E10)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Němka (S01E01)
Look Around You (TV seriál)
Tlc (TV seriál)
2001 World of Pub (TV seriál)
2000 Time Gentlemen Please (TV seriál)
1999 Dark Ages (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Sir Bernard's Stately Homes (TV seriál)
Spaced (TV seriál)
Battles (S01E04)
1998 City Central (TV seriál)
Comedy Lab (TV seriál)
Lenny Goes to Town (TV seriál)
Unnatural Acts (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Psáno krví (S01E02)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1996 Mash and Peas (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 It's Kevin (TV seriál)
2004 The Impressionable Jon Culshaw (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky