foto

Derren Litten

  • nar. 1969
    Hull, Humberside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hope Gap

TV seriály

2019 Scarborough (TV seriál)
The Unfavourable Death of Mrs Bookham (E01)
2013 The Spa (TV seriál)
2008 Benidorm (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Nepokojná mysl (S02E05)
2004 Green Wing (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2001 Spaced (TV seriál)
Change (S02E02)
2000 Perfect World (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Scarborough (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Psychobitches (TV seriál)
The Spa (TV seriál)
2009 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Benidorm (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2005 The Green Green Grass (TV seriál)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Benidorm (TV seriál)
Episode 9 (S10E09)
Episode 8 (S10E08)
Episode 7 (S10E07)
další epizody (9)
2017 Benidorm (TV seriál)
Episode 9 (S09E09)
Episode 8 (S09E08)
Episode 7 (S09E07)
další epizody (9)
2016 Benidorm (TV seriál)
Episode 7 (S08E07)
Episode 6 (S08E06)
Episode 5 (S08E05)
další epizody (7)
2015 Benidorm (TV seriál)
Episode 7 (S07E07)
Episode 6 (S07E06)
Episode 5 (S07E05)
další epizody (7)
2014 Benidorm (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (7)
2013 The Spa (TV seriál)
2012 Benidorm (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
Episode 5 (S05E05)
další epizody (7)
2011 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2009 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Benidorm (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky