foto

Lev Somov

  • nar. 14.3.1964 (56 let)
    Kuybyshev, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gotel Edelvejs
1990 Ивин А.

TV seriály

2019 Spoutaná láska (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Kafe na Sadovoj (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Mentivski vijny. Odesa (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Pisma iz prošlogo (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Violončel (E08)
Rajske misce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Legendarnaja ličnosť (E08)
Bludnyj syn (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky