foto

Åke Dahlqvist

  • nar. 11.1.1901
    Hallsberg, Švédsko-norská unie
  • zem. 19.6.1991 (90 let)
    Skanör, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1971 Člověk z druhé strany
1970 Kongi's Harvest
1968 Carmilla
Komedi i Hägerskog
Kvinnolek
1965 Ett sommaräventyr
1964 Slottstappning (TV film)
1962 Panenka
1961 Vi fixar allt
1960 Sommar och syndare
1959 Mälarpirater
Sköna Susanna och gubbarna
1957 Nattens ljus
1956 Píseň o červeném květu
Sjunde himlen
1955 Ljuset från Lund
Våld
1954 Herr Arnes penningar
1953 Glasberget
Ingen mans kvinna
1952 Kärlek
Trots
1951 Biffen och Bananen
Frånskild
1950 Fästmö uthyres
Kvartetten som sprängdes
Kyssen på kryssen
1949 Kvinna i vitt
Kärleken segrar
Svenske ryttaren
1948 Eva
Flottans kavaljerer
Jag är med eder...
Nu börjar livet
1947 Konsten att älska
Kvinna utan ansikte
Pappa sökes
1946 Det är min modell
Johansson och Vestman
Kristin kommenderar
1945 Galgmannen
1944 Den osynliga muren
Dolly tar chansen
Kungajakt
1943 Det brinner en eld
Älskling, jag ger mig
1942 En trallande jänta
Jacobs stege
Rid i natt!
1941 Fröken Vildkatt
I natt - eller aldrig
Springpojkar är vi allihopa!
Striden går vidare
1940 Hans nåds testamente
Juninatten
Lillebror och jag
Stål
1939 Gläd dig i din ungdom
Gubben kommer
1938 Dollar
En kvinnas ansikte
Två år i varje klass
1937 John Ericsson - segraren vid Hampton Roads
Ryska snuvan
1936 Familjens hemlighet
Intermezzo
På Solsidan
1935 Munkbrogreven
Swedenhielms
Äktenskapsleken
1934 Anderssonskans Kalle
Karl Fredrik regerar
Pettersson - Sverige
1933 Kära släkten
Pettersson & Bendel
1932 Hans livs match
Lyckans gullgossar
Svarta rosor
Vi som går köksvägen
Värmlänningarna
1931 Brokiga blad
Dantes mysterier
Jeho poslední noc
Röda dagen
Skepparkärlek
Trötte Teodor
1930 Flottans lilla fästmö
1927 Die Lady ohne Schleier
1925 Zatracenci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace