foto

Carl Ström

  • nar. 18.6.1888
    Härnösand, Švédsko-norská unie
  • zem. 18.11.1957 (69 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1955 Flickan i regnet
Ljuset från Lund
Paradiset
Stampen
1954 Gabrielle
Lekce v lásce
Seger i mörker
1953 All jordens fröjd
Vingslag i natten
1952 Čekající ženy
1951 Frånskild
Letní sen
Livat på luckan
1950 Kvartetten som sprängdes
Medan staden sover
1949 Janne Vängman på nya äventyr
Stora Hoparegränd och himmelriket
1948 Eva
Främmande hamn
Jag är med eder...
Lars Hård
På dessa skuldror
Robinson i Roslagen
1947 Dynamit
En fluga gör ingen sommar
Folket i Simlångsdalen
Nattvaktens hustru
Tösen från Stormyrtorpet
1946 Brita i grosshandlarhuset
Driver dagg faller regn
Když louky kvetou
Åsa-Hanna
Ödemarksprästen
1945 Flickor i hamn
Oss tjuvar emellan eller En burk ananas
Änkeman Jarl
1944 Den osynliga muren
En dotter född
Excellensen
Flickan och djävulen
Kejsarn av Portugallien
Klockan på Rönneberga
Vi behöver varann
Vändkorset
1943 Bratrova žena
Det brinner en eld
Kungsgatan
Kvinnor i fångenskap
Natt i hamn
1942 En trallande jänta
Fallet Ingegerd Bremssen
Jacobs stege
Kvinnan tar befälet
Morgondagens melodi
Rid i natt!
Rospiggar
To je má hudba
1941 Den ljusnande framtid
Det sägs på stan
Göranssons pojke
Snapphanar
Striden går vidare
Tåget går klockan 9
Uppåt igen
1940 ...som en tjuv om natten
Hanna i societén
Hans nåds testamente
Juninatten
Karusellen går ... : Ett lustspel om tivolifolk
Romance
Stål
1939 Cirkus
Folket på Högbogården
Gläd dig i din ungdom
Gubben kommer
Kalle på Spången
1938 Dollar
Kustens glada kavaljerer
Med folket för fosterlandet
1937 Familjen Andersson
John Ericsson - segraren vid Hampton Roads
Sara lär sig folkvett
1936 33.333
Familjen som var en karusell
Intermezzo
Johan Ulfstjerna
Samvetsömma Adolf
Söder om landsvägen
Äventyret
1935 Příboj
Ungkarlspappan
Valpuržina noc
1934 Atlantäventyret
Karl Fredrik regerar
Kungliga Johansson
Pettersson - Sverige
1932 Hans livs match
1931 Jeho poslední noc
1930 Kronans kavaljerer
1928 Gustaf Wasa del I
Gustaf Wasa del II
1924 Flickan från paradiset
1923 Hårda viljor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace