foto

Orhan Oğuz

  • nar. 1948
    Kirklareli, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Eksi Bir
2010 Hayde Bre
2006 Aura
2004 Büyü
1999 Kara Kentin Çocukları
Kimsecikler (TV film)
Şara (TV film)
1998 Karanlıkta Biri Var (TV film)
1996 Şovalye, Pamuk Prenses ve Hain
1995 Yer Çekimli Aşklar
1994 Manisa Tarzanı
1993 Donersen Islik Cal
1987 Herşeye Rağmen

TV seriály

2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Azap Yolu (TV seriál)
2004 Zümrüt (TV seriál)
2002 Berivan (TV seriál)
Seni Yaşatacağım (TV seriál)
2000 Beyoğlu Rüyası (TV seriál)
Delikanlı (TV seriál)
Üzgünüm Leyla (TV seriál)
1999 Fanatik (TV seriál)
1998 İkinci Bahar (TV seriál)
1997 Baba Evi (TV seriál)
Neşeli Günler (TV seriál)
1994 Aziz Ahmet (TV seriál)
1993 Şaban Askerde (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Eksi Bir
2010 Hayde Bre
2006 Aura
1999 Kara Kentin Çocukları

Herecká filmografie

Filmy

1983 Gazap Rüzgarı

Host

TV pořady

1994 Siyaset Meydanı (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky