foto

Rodman Flender

  • nar. 9.6.1962 (57 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Eat, Brains, Love
2014 Play Nice
2007 Nature of the Beast (TV film)
2005 Testing Bob (TV film)
2004 Kat Plus One (TV film)
1999 Ruka zabiják
1994 Leprechaun 2
1992 In the Heat of Passion
1991 Nenarozený

TV seriály

2019 On Becoming a God in Central Florida (TV seriál)
Manifest Destinee (S01E04)
2016 People of Earth (TV seriál)
Lost and Found (S01E09)
Mars or Bust (S01E08)
Scream (TV seriál)
Let the Right One In (S02E07)
2015 Scream (TV seriál)
Ghosts (S01E08)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
About a Boy-Yoi-Yoing (S03E06)
2013 How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Lice (S09E10)
2012 Kancl (TV seriál)
The Whale (S09E07)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2004 O.C. (TV seriál)
The Truth (S01E18)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Utajený polibek (S01E07)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The Scare (S01E11)
1997 Milénium (TV seriál)
A Single Blade of Grass (S02E05)
Správná pětka (TV seriál)
Sickness, Health/Richer, Poorer (S04E08)
Misery Loves Company (S03E17)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Women on the Verge (S02E16)
Správná pětka (TV seriál)
Happily Ever After (S02E20)
1995 Raising Caines (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Best Laid Plans (S02E08)
Have No Fear (S02E04)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
99 & 44/100 Pure Horror (S06E14)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Food for Thought (S05E04)

Dokumentární

2011 Conan O'Brien Can't Stop

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ruka zabiják
1998 Casper a Wendy (TV film)
1996 Transport
1995 Carnosaur 2
Zločinná srdce
Černý škorpion (TV film)
1993 Carnosaur

TV seriály

1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
99 & 44/100 Pure Horror (S06E14)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Draculovo vzkříšení

TV seriály

1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
99 & 44/100 Pure Horror (S06E14)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky