foto

Reshad Strik

  • nar. 22.6.1981 (38 let)
    Canberra, Australian Capital Territory, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kervan 1915
Motýlek
2013 Üç Yol: Mostar'dan Hasakeyf'e
2009 Nedívej se nahoru
Spůner
2008 Newcastle
2007 Hory mají oči 2

TV seriály

2015 Ztracená archa (TV seriál)
Armageddon Protocol (E10)
Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Kutlu Fetih (S01E24)
Zafer Günü, Kısım 2 (S01E23)
Zafer Günü, Kısım 1 (S01E22)
další epizody (11)
2014 Filinta (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Hudební videoklipy

2006 Jessica Simpson - A Public Affair (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace