foto

Craig Hill

  • nar. 5.3.1926
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 21.4.2014 (88 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Platillos volantes
2002 Druhé jméno patří prokletým
Food of Love
1994 Ciudad Baja (Downtown Heat)
Historias de la puta mili
¿Culpable de qué?
1992 Revolver (TV film)
1991 Lolita al desnudo
1989 La bahía esmeralda
Pád orlů
1987 Angustia
1985 Escapada final
1984 Victòria! 3: El seny i la rauxa
1983 Victoria! 2: El frenesí del 17
Victoria! La gran aventura d'un poble
1980 Estigma
1978 Solamente nero
Top Secret (TV film)
1977 Emanuelle - perché violenza alle donne?
Obejmi mě, táto!
1975 In nome del padre, del figlio e della Colt
1974 Cinco almohadas para una noche
Corte marziale
Refugio del miedo, El
1972 Animale chiamato uomo, Un
Bada alla tua pelle, spirito santo!
Buitres cavarán tu fosa, Los
Scansati... a Trinità arriva Eldorado
Tu fosa será la exacta... amigo
1971 Giorno del giudizio, Il
1970 Aoom
Hrůzné zrůdy
Komando špionů
1969 Amigas, Las
1968 Pohřběte je hluboko
Quindici forche per un assassino
Sette pistole per un massacro
Tre croci per non morire
Voglio morto, Lo
1967 Ric e Gian alla conquista del West
1966 Black box affair: il mondo trema
Follow Me, Boys!
Osamělý mstitel
Swinger, The
1965 Ocaso de un pistolero
1962 Deadly Duo
1961 Flight That Disappeared, The
You Have to Run Fast
1957 Tammy and the Bachelor
1956 Anything Goes
1954 Siege at Red River
The Black Shield of Falworth
1953 The I Don't Care Girl
1952 The Outcasts of Poker Flat
What Price Glory
1951 Detektivní příběh
Fixed Bayonets!
1950 Cheaper by the Dozen
Vše o Evě

TV seriály

1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1990 Vindrem a sopar (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1961 King of Diamonds (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)