foto

Billy Gallo

  • nar. 7.11.1966 (53 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 1st Strike
2014 Strike One
2009 Nail: Story of Joey Nardone, The
2006 Kořeny mafie
2004 Crash
The Kings of Brooklyn
1998 Fool's Gold
1997 Komando: Pro čest a peníze (TV film)
Proti mužům zákona
1992 True Facts (TV film)
1990 Pretty Woman
1988 Crossing the Mob (TV film)
Noc démonů
1978 Nunzio

TV seriály

2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Sen o dolarech (S04E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Země nikoho (S05E14)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Ukradený domov (S02E22)
Beze stopy (TV seriál)
Tísňové volání (S05E03)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Where There's Smoke (S10E18)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2000 Policie New York (TV seriál)
Díra v Juanovi (S07E02)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Partie Go (S02E10)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
A Tushful of Dollars (S03E13)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Nezralý absolvent (S09E26)
1994 To je vražda, napsala (TV seriál)
Čas zemřít (S10E16)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Getting By (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Likely Suspects (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Wolf (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1987 Second Chance (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
The Insiders (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2014 You're Invited: The Making of Night of the Demons

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky