foto

Vinny Argiro

  • nar. 1940

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hitters
Time of Fear
2001 Night at the Golden Eagle
Zigs
1999 Molly
Příběh Sonnyho a Cher (TV film)
1998 Skandál Bulworth
1996 Mars útočí!
Mlčení
On Seventh Avenue (TV film)
1995 Kniha pohádek
Ďábel v modrém
1994 Ed Wood
Jimmy Hollywood
1993 Ach, ta láska
Píseň o smutné lásce (TV film)
1992 Bdělé oko veřejnosti
1991 Boj o Jenny (TV film)
Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
1988 Double Revenge
1987 Schůzka s andělem
1984 Strach v New Yorku
1983 Riskantní podnik
The Last Fight

TV seriály

2002 21. okrsek (TV seriál)
Telescope (S02E03)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
A Wrenching Experience (S04E17)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zrození (S07E23)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 To je vražda, napsala (TV seriál)
Osudná spekulace (S06E14)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Song of Orpheus (S01E08)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)

Dokumentární

1984 Kenny & Dolly: A Christmas to Remember (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky