foto

Ben Kronen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Garfield ve filmu
1999 Suburbans
1997 Věž hrůzy (TV film)
1991 Deception: A Mother's Secret (TV film)
Kvílení vlkodlaků 6
1990 Bláznivý exorcista
Ryzí riziko
1989 Runnin' Kind, The
Super sázka
1988 Předurčena k vraždě (TV film)
Wizard of Speed and Time, The
Zlé sny
1987 Hollywood Erotic Film Festival
1985 Delta Pi
1984 Strach v New Yorku
Útěk ze sna
1983 Doktor Detroit
1982 Vice Squad
1976 Mako: The Jaws of Death

TV seriály

2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Who's Your Mama? (S01E02)
Město žen (TV seriál)
Už je mi mnohem líp (S01E22)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dee Gives Birth (S06E12)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Má moudrá slova (S06E16)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Nezabiješ... (S03E02)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Génius (S01E23)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Svědomí má dovolenou (S01E09)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace