foto

Barbara Eve Harris

  • nar. 8.3.1959 (59 let)
    Tobago
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Her Stolen Past (TV film)
2017 Double Play
2016 Blood Is Blood
2015 Born to be Blue
2013 No Ordinary Hero: The SuperDeafy Movie
2012 Amazing Spider-Man
Lidé jako my
2010 Tangled (TV film)
2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
2008 Půlnoční vlak
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2004 Sex Traffic (TV film)
2002 Time for Dancing, A
2001 Klářin portrét
Start v ohrožení
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Justice (TV film)
Nightmare Man
1998 Blood on Her Hands (TV film)
1997 Absolutní pravda (TV film)
In His Father's Shoes (TV film)
Kritická péče
Mrtví muži netančí
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1994 Proti své vůli (TV film)
TekWar: TekJustice (TV film)
1993 Ďáblův advokát
Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1988 Return of Ben Casey, The (TV film)
1987 Duchem proti své vůli (TV film)
Liberators, The (TV film)
1985 Night Magic

TV seriály

2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Pilot (E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
I Remember Her Now (S04E13)
Don't Read the News (S04E10)
Chicago Fire (TV seriál)
Deathtrap (S05E15)
2016 Bosch (TV seriál)
Victim of the Night (S02E03)
Chicago P.D. (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
Some Friend (S04E06)
All Cylinders Firing (S04E03)
další epizody (11)
Chicago Fire (TV seriál)
The Last One for Mom (S04E20)
The Sky Is Falling (S04E13)
Lovci duchů (TV seriál)
We Happy Few (S11E22)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
You Never Know Who's Who (S03E06)
Climbing Into Bed (S03E05)
Vražedná práva (TV seriál)
She's Dying (S02E02)
It's Time to Move On (S02E01)
2014 Forever (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Najdi letadlo (S11E03)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Konec zabíjení (S04E22)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Křižovatka (S03E18)
Útěk z vězení (TV seriál)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
Odstavení (S04E03)
další epizody (4)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Sam Receives an Unexpected Visitor... (S01E02)
Bratři a sestry (TV seriál)
Domácí problém (S02E05)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Boží dopuštění (S02E10)
Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (8)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Rande (S02E10)
Vyhrabaný (S02E09)
Mapa dvanáct – třináct (S02E05)
další epizody (5)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Čtyřprocentní řešení (S10E10)
Ber to jako chlap (S09E17)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Běžec (S01E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Chemik (S01E13)
2002 Večerník (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace