foto

Yann Grouhel

  • nar. 1.12.1974 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Melancholická dívka
2018 3 dny v Quiberonu
2017 Der unsichtbare Film (studentský film)
Mr. Rudolpho's Jubilee
Schneeblind
2015 Dánská dívka
2014 Go with Le Flo
2013 Prameny života
2012 Puppe, Icke & der Dicke
Slave
2011 Jack a Jill
2007 Věž v plamenech (TV film)
2001 Goebbels und Geduldig (TV film)

TV seriály

2018 Ku'damm 59 (TV seriál)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky