foto

Christoph Zadra

  • nar. 1965
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 360
Po tvém boku (TV film)
2010 Mrtví nemluví (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
2000 Hart im Nehmen (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Rot ist eine schöne Farbe (TV film)
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)

TV seriály

2008 Polly Adler (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Blinde Eifersucht (S01E07)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace