foto

Katrina Vasilieva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mission: Impossible - Národ grázlů
2013 Světová válka Z
2011 360
Jeden musí z kola ven
2010 Souboj Titánů
2009 Nine
2005 Erasmus 2

TV seriály

2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
2014 Legenda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace