foto

Sigge Fürst

  • nar. 3.11.1905
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 11.6.1984 (78 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 SOPOR
1971 Amala Kamala (TV film)
1970 Den magiska cirkeln
1969 Náruživost
1968 Hanba
1967 Lorden från gränden (TV film)
1965 ...för vänskaps skull...
En kopp te (TV film)
Festivitetssalongen
1964 Äktenskapsbrottaren
1963 Lyckodrömmen
Topaze (TV film)
1962 Biljett till paradiset
Raggargänget
1961 Briggen Tre Liljor
Pärlemor
Änglar, finns dom?
1960 Kärlekens decimaler
När mörkret faller
På en bänk i en park
Tärningen är kastad
1959 Bara en kypare
Fly mej en greve
Fröken Chic
Himmel och pannkaka
Hra zvaná láska
Lejon på stan
1958 Flottans överman
Jazzgossen
1957 Lille Fridolf blir morfar
Mästerdetektiven lever farligt
Möten i skymningen
Sommarnöje sökes
1956 Egen ingång
Flickan i frack
Lille Fridolf och jag
Ratataa eller The Staffan Stolle Story
Sjunde himlen
1955 Männen i mörker
Älskling på vågen
Úsměvy letní noci
1954 Aldrig med min kofot eller... Drömtjuven
Lekce v lásce
Salka Valka
Storm över Tjurö
1953 I dur och skur
Kungen av Dalarna
Léto s Monikou
Mästerdetektiven och Rasmus
Resan till dej
1952 Adolf i toppform - a.z.
Kronans glada gossar - a.z.
1951 Livat på luckan
Sköna Helena
1950 Kastrullresan
Motorkavaljerer
När Bengt och Anders bytte hustrur
När kärleken kom till byn
1949 Flickan från tredje raden
Greven från gränden
Hin och smålänningen
Hur tokigt som helst
Kvinna i vitt
Kärleken segrar
Pappa Bom
Pippi Långstrump
1948 Marknadsafton
1947 Här kommer vi ...
Kronblom
Mästerdetektiven Blomkvist
Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin
Tappa inte sugen
Tösen från Stormyrtorpet
1946 100 dragspel och en flicka
Ballongen
Hotell Kåkbrinken
Kärlek och störtlopp
Möte i natten
Pengar - en tragikomisk saga
1945 Flickor i hamn
Flickorna i Småland
Galgmannen
Pettersson & Bendels nya affärer
Vandring med månen
Änkeman Jarl
1944 En dotter född
Excellensen
Mitt folk är icke ditt
1943 I dag gifter sig min man
Král smíchu
Natt i hamn
Prästen som slog knockout
Som fallen från skyarna
1942 Olycksfågeln nr 13
1941 En kvinna ombord
Göranssons pojke
Lärarinna på vift
Ung dam med tur
1940 Beredskapspojkar
Gentleman att hyra
Hjältar i gult och blått
Karusellen går ... : Ett lustspel om tivolifolk
Kronans käcka gossar
Přítelkyně pana bankéře
1939 Hennes lilla majestät
1938 Herr Husassistenten
Kamrater i vapenrocken
Karriär
Kustens glada kavaljerer
1937 Adolf Armstarke
En sjöman går iland
Häxnatten
Lyckliga Vestköping
Pappas pojke
Pensionat Paradiset
Ryska snuvan
1936 65, 66 och jag
Samvetsömma Adolf
1934 Falska Greta
Havets melodi
Hon eller ingen
Karl Fredrik regerar
Marodörer
Pettersson - Sverige
Simon i Backabo
1933 Giftasvuxna döttrar
Kära släkten
Tystnadens hus
1932 Hans livs match
Jag gifta mig - aldrig
Kärlek och kassabrist
Landskamp
Lyckans gullgossar
1931 Falska miljonären
Markurells i Wadköping
Skepparkärlek

TV seriály

1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1942 Olycksfågeln nr 13

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky