foto

Emil Fjellström

  • nar. 24.10.1884
    Östersund, Švédsko-norská unie
  • zem. 14.7.1944 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1952 Adolf i toppform - a.z.
1949 Hur tokigt som helst
1945 Flickor i hamn
1944 Kungajakt
Lidé z Hemso
Släkten är bäst
1943 I mörkaste Småland
Tåg 56
Örlogsmän
1942 Halta Lottas krog
Hra nebes
Kan doktorn komma?
Kvinnan tar befälet
Morgondagens melodi
Rospiggar
Tre glada tokar
Vårat Gäng
1941 Det sägs på stan
En kvinna ombord
En man för mycket
Fransson den förskräcklige
Fröken Kyrkråtta
Första divisionen
Lasse-Maja
Nygifta
Spökreportern
1940 Bastard
Karl för sin hatt
Med dej i mina armar
Vi tre
1939 Adolf i eld och lågor
Melodin från Gamla Stan
Spöke till salu
1938 Blixt och dunder
Kamrater i vapenrocken
På kryss med Albertina
Sigge Nilsson och jag
Storm över skären
Vi som går scenvägen
1937 Adolf Armstarke
Bleka greven
Familjen Andersson
John Ericsson - segraren vid Hampton Roads
1936 Alla tiders Karlsson
Bombi Bitt och jag
Intermezzo
Janssons frestelse
Johan Ulfstjerna
Kungen kommer
Skeppsbrutne Max
Ä vi gifta?
1935 Ebberöds bank
Fredløs
Munkbrogreven
Smålänningar
1934 Anderssonskans Kalle
Atlantäventyret
Fasters millioner
Flickorna från Gamla Sta'n
Hon eller ingen
Karl Fredrik regerar
Kungliga Johansson
Pettersson - Sverige
Simon i Backabo
1933 En natt på Smygeholm
Halta Lena och vindögde Per
Inled mig i frestelse
Vad veta väl männen?
1932 Landskamp
Svarta rosor
1931 Jeho poslední noc
Skepp ohoj!
1925 Ett köpmanshus i skärgården
1924 Gösta Berling
1922 Vem dömer?
1920 Karin z Jungmarsenu
Tajemství kláštera
1919 Hans nåds testamente
Ve vírech
Život předků
1917 Alexander den store
Terje Vigen
Thomas Graals bästa film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky