foto

Jennifer Jalene

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Moje neviditelná sestra (TV film)
2013 Scavengers
2008 Reversion
2006 Resilience

TV seriály

2018 American Horror Story (TV seriál)
Return To Murder House (S08E06)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Něco za něco (S05E16)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pozor, křehké (S07E18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Puštěný z klece (S08E23)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Meinertzhagenova brašna (S03E03)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Spojenci (S04E16)
2014 Red Band Society (TV seriál)
So Tell Me What You Want What You Really Really Want (E05)
2013 Go On (TV seriál)
Win at All Costas (E12)
Famílie (TV seriál)
Small Victories (S04E13)
2012 Go On (TV seriál)
Dinner Takes All (E09)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Čistá pravda (S02E13)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a nejlepší přítel (S02E14)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Policejní zajíček (S02E09)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Pustá planeta (S02E08)
2005 E-Ring (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace