foto

Michael Jacobs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)

TV seriály

2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2003 Lost at Home (TV seriál)
1997 You Wish (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
1993 Almost Home (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Singer & Sons (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets Goodbye (S03E21)
Girl Meets Sweet Sixteen (S03E20)
World Meets Girl (S03E19)
2016 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets a Christmas Maya (S03E18)
Girl Meets Hollyworld (S03E17)
Girl Meets Her Monster (S03E16)
další epizody (23)
2015 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets the New Year (S02E25)
Girl Meets Belief (S02E24)
Girl Meets the Forgiveness Project (S02E23)
další epizody (30)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets Home for the Holidays (S01E16)
Girl Meets Brother (S01E15)
Girl Meets Friendship (S01E14)
další epizody (16)
2003 Lost at Home (TV seriál)
2000 Boy Meets World (TV seriál)
Brave New World: Part 2 (S07E23)
Brave New World: Part 1 (S07E22)
Angela's Ashes (S07E21)
další epizody (11)
1999 Boy Meets World (TV seriál)
Family Trees (S07E12)
What a Drag! (S07E11)
Pickett Fences (S07E10)
další epizody (23)
1998 Boy Meets World (TV seriál)
Santa's Little Helpers (S06E11)
And in Case I Don't See Ya (S06E10)
Poetic License: An Ode to Holden Caulfield (S06E09)
další epizody (24)
1997 You Wish (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
A Very Topanga Christmas (S05E11)
Last Tango in Philly (S05E10)
How to Succeed in Business (S05E09)
další epizody (21)
1996 Boy Meets World (TV seriál)
Easy Street (S04E12)
An Affair to Forget (S04E11)
Turkey Day (S04E10)
další epizody (24)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
Misery Loves Company (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Train of Fools (S03E10)
The Last Temptation of Cory (S03E09)
Rave On (S03E08)
další epizody (21)
1994 Boy Meets World (TV seriál)
Turnaround (S02E12)
The Beard (S02E11)
Sister Theresa (S02E10)
další epizody (23)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
The Father/Son Game (S01E11)
Santa's Little Helper (S01E10)
Class Pre-Union (S01E09)
další epizody (11)
The Sinbad Show (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
1990 Singer & Sons (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1987 My Two Dads (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky