foto

Arthur Fischer

  • nar. 2.11.1897
    Stockholm, Švédsko-norská unie
  • zem. 3.12.1991 (94 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Tabu
1974 Brända tomten (TV film)
1969 Biprodukten (TV film)
Blanco Posnets hängning (TV film)
Eva - den utstötta
1968 Farbror Blås nya båt
1966 Trettio pinnar muck
1963 Den gula bilen
Mordvapen till salu
Sten Stensson kommer tillbaka
1962 Raggargänget
1961 Bröllopet på Seine (TV film)
1960 Av hjärtans lust
1959 Bara en kypare
Det svänger på slottet
1958 Fridolf sticker opp!
Musik ombord
Vi på Väddö
1957 Far till sol och vår
Med glorian på sned
1956 Píseň o červeném květu
Skorpan
1955 Den glade skomakaren
Åsa-Nisse ordnar allt
1954 Taxi 13
1953 Fartfeber
Léto s Monikou
Ursula - flickan i finnskogarna
1952 Kalle Karlsson från Jularbo
När syrenerna blomma
1951 Leva på 'Hoppet'
Livat på luckan
Skeppare i blåsväder
1950 Frökens första barn
Medan staden sover
Regementets ros
Rågens rike
Ung och kär
1949 Farlig vår
Hin och smålänningen
Lång-Lasse i Delsbo
Pappa Bom
Sjösalavår
1948 Flottans kavaljerer
Lappblod
Marknadsafton
1947 Folket i Simlångsdalen
Får jag lov, magistern!
Kvarterets olycksfågel
Onda ögon
Rallare
Två kvinnor
1946 Bröder emellan
Försök inte med mej ..!
1945 Bröderna Östermans huskors
Det var en gång...
I Roslagens famn
Pettersson & Bendels nya affärer
Tre söner gick till flyget
Zločin a trest
Änkeman Jarl
1944 Narkos
Skeppar Jansson
1943 Prästen som slog knockout
1942 Gula kliniken
Livet på en pinne
Morgondagens melodi
Sexlingar
Sol över Klara
1941 Gentlemannagangstern
Göranssons pojke
Spökreportern
Tänk, om jag gifter mig med prästen
1940 Blyge Anton
Kronans käcka gossar
1939 Melodin från Gamla Stan
Skanör-Falsterbo
Valfångare
1938 Baldevins bröllop
Kustens glada kavaljerer
Sigge Nilsson och jag
Storm över skären
1937 Familjen Andersson
Mamma gifter sig
Pensionat Paradiset
1935 Grabbarna i 57:an
Kärlek efter noter
Munkbrogreven
1933 Augustas lilla felsteg

TV seriály

1972 Bröderna Malm (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1955 Den glade skomakaren
1936 33.333
1935 Munkbrogreven - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky