foto

John Botvid

  • nar. 12.9.1889
    Gothenburg, Švédsko-norská unie
  • zem. 20.2.1964 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1955 Den underbara lögnen
Älskling på vågen
1954 Dans på rosor
Två sköna juveler
1952 69:an, sergeanten och jag
En fästman i taget
Flyg-Bom
Oppåt med gröna hissen
1951 Letní sen
Puck heter jag
Sköna Helena
1950 Anderssonskans Kalle
Frökens första barn
1949 Greven från gränden
Hur tokigt som helst
Skolka skolan
1948 Livet på Forsbyholm
1947 Bröllopsnatten
Lata Lena och blåögda Per
1946 Ballongen
Bröder emellan
Hotell Kåkbrinken
Kärlek och störtlopp
1945 Blåjackor
Bröderna Östermans huskors
En förtjusande fröken
I Roslagens famn
Maria på Kvarngården
Pettersson & Bendels nya affärer
Rattens musketörer
Sextetten Karlsson
1944 Dolly tar chansen
Fattiga riddare
Gröna hissen
Lilla helgonet
Prins Gustaf
Släkten är bäst
Som folk är mest
1943 Flickan är ett fynd
I mörkaste Småland
Jag dräpte
Kajan går till sjöss
Král smíchu
Lille Napoleon
Som fallen från skyarna
1942 I gult och blått
Rospiggar
Tre glada tokar
Tre skojiga skojare
Vi hemslavinnor
Vårat Gäng
1941 Den ljusnande framtid
Fransson den förskräcklige
Fröken Vildkatt
Landstormens lilla argbigga
Magistrarna på sommarlov
Spökreportern
Söderpojkar
Tåget går klockan 9
Ung dam med tur
1940 ...som en tjuv om natten
Gentleman att hyra
Hans nåds testamente
Hjältar i gult och blått
Juninatten
Karl för sin hatt
Lillebror och jag
Med dej i mina armar
Přítelkyně pana bankéře
Snurriga familjen
Tančíme swing
Åh, en så'n advokat
1939 Králova milenka
Landstormens lilla Lotta
1938 Bara en trumpetare
Goda vänner och trogna grannar
1937 Häxnatten
Pensionat Paradiset
Skicka hem Nr. 7
1936 Familjens hemlighet
1934 Hon eller ingen
1918 Nattliga toner
1917 Löjtnant Galenpanna
Revelj

Scenáristická filmografie

Filmy

1944 Fattiga riddare

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace