foto

Genelle Williams

  • nar. 18.2.1984 (35 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Genelle Williams se narodila 18. února 1984 v Kanadském Torontu. Na svou hereckou kariéru se připravovala již od dětství, měla dokonce svého vlastního kouče – Deana Armstronga, známého ze seriálu QUEER AS FOLK.

Genelle se stala populární v Kanadě, když se připojila k obsazení RADIO FREE ROSCOE. Tam hrála Kim Carlisle a seriál byl v letech 2002-04 velkým hitem. Poté se připojila k seriálu DEGRASSI: THE NEXT GENERATION, kde se rozhodla proslavit i ve Spojených státech. Od roku 2007 se začala objevovat v seriálu THE LATEST BUZZ. Až v roce 2009 přišla vedlejší role na stanici Syfy, která jí v kariéře pomohla.

Dostala roli Leeny v seriálu SKLADIŠTĚ 13. Malé roličky získala i u filmu, postřehnout jí lze například v NEUVĚŘITELNÉM HULKOVI nebo v hororu ORPHAN.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Hangman
2018 Christmas Catch (TV film)
Northern Lights of Christmas (TV film)
Second Opinion (TV film)
The Holiday Calendar
2014 Trable dívčí kapely (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
Orphan
2008 Neuvěřitelný Hulk
Záchrana boha
2006 Doomstown (TV film)
Já jsem ty a ty jsi já
Žij rychle! (TV film)
2005 Koma
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2004 3 muži a 3 nemluvňata
2003 Eloise v hotelu Plaza (TV film)

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Roman & Irena (S03E02)
Sam (S03E01)
2018 In Contempt (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
Fallen World (S03E11)
Dandelion Sky (S03E10)
Intransigence (S03E09)
další epizody (5)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Falešné obvinění (S02E03)
Dark Matter (TV seriál)
Wish I Could Believe You (S03E07)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
2014 Bitten (TV seriál)
Remedy (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Pravda bolí (S04E20)
Odpuštění (S04E12)
Živí a mrtví (S04E11)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Všichni se hroutíme (S04E10)
Naši blízcí (S04E09)
Druhá šance (S04E08)
další epizody (10)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Nejkrásnější dárek (S03E13)
Svědectví (S03E12)
Živí mrtví (S03E10)
další epizody (9)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Tajný Santa (S02E13)
Nový začátek (S02E12)
Vendeta (S02E09)
další epizody (7)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
Křemen (S01E09)
V zrcadle (S01E08)
další epizody (8)
The Line (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Aisle 13 (S02E04)
2007 Poslední novinky (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pirátské vysílání (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace