foto

Artur Rolén

  • nar. 5.5.1894
    Gothenburg, Švédsko-norská unie
  • zem. 1.5.1972 (77 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Pappa varför är du arg? Du gjorde likadant själv när du var ung
Sarons ros och gubbarna i Knohult
1966 Åsa-Nisse i raketform
1965 Åsa-Nisse slår till
1964 Svenska bilder
1963 Det går an (TV film)
Tre dar i buren
1961 Åsa-Nisse bland grevar och baroner
1958 Du är mitt äventyr
1953 Ursula - Flickan i Finnskogarna
1952 Åsa-Nisse på nya äventyr
1950 Anderssonskans Kalle
Fästmö uthyres
När kärleken kom till byn
Restaurant Intim
1949 Farlig vår
Janne Vängman på nya äventyr
Kvinna i vitt
Kvinnan som försvann
Människors rike
Smeder på luffen
Sven Tusan
Åsa-Nisse
1948 En svensk Tiger
Janne Vängmans bravader
Lars Hård
Lilla Märta kommer tillbaka
Livet på Forsbyholm
1947 Harald Handfaste
Krigsmans erinran
Kronblom
Kvinna utan ansikte
Pappa sökes
Rallare
Stackars lilla Sven
Två kvinnor
Tösen från Stormyrtorpet
1946 Det är min modell
Möte i natten
Åsa-Hanna
1945 13 stolar
Bröderna Östermans huskors
Flickorna i Småland
I Roslagens famn
Jagad
Pettersson & Bendels nya affärer
Vandring med månen
1944 Boj na severu
Den osynliga muren
En dotter född
Lilla helgonet
Nyordning på Sjögårda
Skeppar Jansson
Snöstormen
1943 Anna Lans
Bratrova žena
Det brinner en eld
En flicka för mej
Fångad av en röst
I brist på bevis
I mörkaste Småland
Sjätte skottet
Älskling, jag ger mig
Örlogsmän
1942 En trallande jänta
I gult och blått
Livet på en pinne
Lyckan kommer
Rid i natt!
Sexlingar
Sol över Klara
Stinsen på Lyckås
Tre skojiga skojare
1941 Dunungen
En fattig miljonär
En kvinna ombord
Fröken Vildkatt
Tåget går klockan 9
Uppåt igen
1940 Familjen Björck
Frestelse
Přítelkyně pana bankéře
Romance
Snurriga familjen
1939 Melodin från Gamla Stan
Valfångare
Vi på Solgläntan
1932 Bröderna Östermans huskors
1922 Högre ändamål
Vem dömer?
1919 Poklad pana Arna
Život předků
1918 Psanci
1917 Alexander den store
I mörkrets bojor
Mysteriet natten till den 25:e
1916 Bengts nya kärlek eller var är barnet?
Kärleken segrar
Svärmor på vift

TV seriály

1970 Röda rummet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace