foto

Jan Vávra

  • nar. 29.4.1954 (65 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Divoká srdce
1988 Kamarád do deště
1987 Kam doskáče ranní ptáče
1985 Případ ukradených vědomostí (TV film)
1984 Radosti života (TV film)
1983 Modrý kosatec (TV film)
1982 Karlův most (TV film)
Velké tajemství (TV film)
1980 Hordubal
Kalamita
Vrchní, prchni!
1979 Koncert na konci léta
1977 Zrcadlení
1968 Svět je báječné místo k narození (TV film)
1966 Poslední růže od Casanovy

TV seriály

2004 Rodinná pouta (TV seriál)
1985 Černá země (TV seriál)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
1977 Novinárske rozprávky (TV seriál)

Dokumentární

2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Vávry (S05E05)
2001 Lesk a bída země České (TV film)

Host

TV pořady

2010 Velké politické retro (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1998 SILVESTR 1998 (TV pořad)
1994 7 čili sedm dní (TV pořad)
Volejte řediteli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace