foto

István Avar

  • nar. 20.3.1931 (88 let)
    Egercsehi, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zsaruvér és csigavér 3: A szerencse fia (TV film)
2006 A gyertyák csonkig égnek
Egyetleneim
2004 Hóesés a Vizivárosban (TV film)
2002 Zsaruvér és csigavér 2: Több tonna kámfor (TV film)
1995 Homburg hercege (divadelní záznam)
1994 Devictus Vincit (TV film)
1993 Hoppá
1991 Bůh kráčí pozpátku
Hamis a baba
1989 A trónörökös (TV film)
1987 Wengler & Söhne
Érzékeny búcsú a fejedelemtől
1986 Honba za dolary
1985 Bevégezetlen ragozás (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
Zsákutca (TV film)
1983 Elcserélt szerelem
1982 II. József császár (TV film)
1981 Irány Caracas (TV film)
1980 Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
Kulcskeresök (TV film)
Rettegés és ínség a harmadik birodalomban (TV film)
Utolsó elötti ítélet
Vendégség (TV film)
1979 A téglafal mögött
Csillag a máglyán
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
1976 Labirintus
1975 A sas meg a sasfiók (TV film)
Asszony a viharban (TV film)
Bekötött szemmel
Hajdúk
Vállald önmagadat!
1974 Férfiak akiket nem szeretnek (TV film)
Pókháló
Tigrisugrás (TV film)
Vteřiny úzkosti
Výbojná děvčata
1973 Harmadik nekifutás
Hlavou proti zdi
1971 Agnus Dei
Ahoj, bráško!
Villa a Lidón (TV film)
1970 Igézö (TV film)
Uborkafa (TV film)
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
Az örökös
Měsíční dvůr
Szemüvegesek
Zakázané území
1968 Cseppben a tenger (TV film)
Falak
Súlyfürdő (TV film)
1967 A múmia közbeszól
Ahoj, Věro!
Miért beszél annyit Mrs. Piper? (TV film)
Mocorgó (TV film)
Mondd a neved (TV film)
Tök az adu (TV film)
Változó felhözet
Ünnepnapok
1966 Beznadějní
Búcsú a kikötőben (TV film)
Chladné dny
Törékeny boldogság (TV film)
Énekes madár (TV film)
1965 A távirat (TV film)
Nezačínejte si s láskou
Pirostövű nád (TV film)
1964 Hattyúdal
Miért rosszak a magyar filmek?
Másfél millió
1963 Dialog
Honfoglalás I-II. (TV film)
Isten őszi csillaga
Odvrácená tvář
1962 Megszállottak
Neděle ve všední den
1961 Az ígéret földje
Babí léto
Zkušební jízda
1960 Dvě patra štěstí
1959 Bezesná léta
Láska ve čtvrtek
Pěšky do nebe
1958 Železný květ
1953 Krejcárek

TV seriály

1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A kiskirály (S03E02)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Maďarské lidové pohádky (TV seriál)
Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Černé zlato (E11)
Pohřbeni zaživa (E09)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Iskolatársak voltak (S03E01)
1976 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)
A müncheni férfi (S02E01)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)
A négylevelű lóhere (S01E02)
Száraz Martini (S01E01)
1972 György barát (TV seriál)
Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
další epizody (6)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
Vendégségben (E02)
Ötletek nőnapra (E01)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
Az árva (E10)
A jóvátehetetlen pillanat (E09)
další epizody (8)
1964 Vízivárosi nyár (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace