foto

József S. Tóth

  • nar. 22.7.1939 (79 let)
    Pestszenterzsébet, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vyšetřovatel
1994 Az álommenedzser (TV film)
1991 Bécsi ezüst (TV film)
1989 A kis cukrászda (TV film)
Oktogon (TV film)
1988 A miniszter (TV film)
Fűszer és csemege (TV film)
Soha, sehol, senkinek!
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1983 A piac (TV film)
Az utolsó futam (TV film)
1981 Cid (TV film)
1979 Énekek éneke (divadelní záznam)
1977 Az ész bajjal jár (TV film)
1976 Gyémántok (TV film)
1975 A sas meg a sasfiók (TV film)
Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)
1963 Május (TV film)
1962 Budapešťské střechy
Neděle ve všední den

TV seriály

1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Gyilkos csomag (E04)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Fogságban (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace