foto

David Sparrow

  • nar. 4.3.1962 (57 let)
    Sollihull, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poslední láska
2011 Moon Point
2010 Harm's Way
2009 Zombie Dearest
2008 Ten puberťák je pes!
2007 Savage Planet (TV film)
2006 16 bloků
Vlci
2005 Naši otcové (TV film)
Ochránce
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
Země mrtvých
Zpověď americké nevěsty (TV film)
Čtyři bratři
2004 Rodinný kšeft (TV film)
Smím prosit?
2003 Eloise a Vánoce (TV film)
Eloise v hotelu Plaza (TV film)
2002 Bratrstvo černé pracky
Diagnóza vražda - Bez slitování (TV film)
2001 Iris (TV film)
Judgment
Lásce na stopě
Walter a Henry (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
2000 Across the Line
Andělé na pálce (TV film)
Dotek zla
Mail to the Chief (TV film)
Santa kdo? (TV film)
Temná legenda 2
The Loretta Claiborne Story (TV film)
Změna je život (TV film)
1999 Hurikán v ringu
Krutý zákon (TV film)
V tajných službách (TV film)
1998 Drsňák
Giving Up the Ghost (TV film)
Proměna srdce (TV film)
Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
1997 87. revír: Vlna veder (TV film)
Kritická péče
1996 Poslední boj
1995 Banda na výletě
Michelle Apts., The
1994 Santa Claus

TV seriály

2017 Fargo (TV seriál)
The Law of Inevitability (S03E07)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2010 Doodlebops Rockin' Road Show (TV seriál)
2004 Corner Gas (TV seriál)
Darcy's Wild Life (TV seriál)
2003 JoJo's Circus (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a rusovlasý cizinec (S01E11)
Pan Monk a miliardářský lupič (S01E06)
Pan Monk v lunaparku (S01E04)
další epizody (4)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Enforcers, The (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Renesanční člověk (S07E23)
2000 Soul Food (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Tři řeky (S02E07)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
1997 Směr jih (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)

Dokumentární

2013 Záhady mimozemšťanů (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace