foto

Jamila Velazquez

  • nar. 27.11.1995 (23 let)
    South Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 West Side Story
2018 How The Light Gets In
2011 Come Home Raquel

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Minister D (No. 99) (S06E09)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
You Wish (S04E11)
2016 Empire (TV seriál)
Past Is Prologue (S02E18)
Rise by Sin (S02E17)
The Lyon Who Cried Wolf (S02E16)
další epizody (8)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Power Suit (S04E02)
2015 Empire (TV seriál)
Et Tu, Brute? (S02E10)
Sinned Against (S02E09)
My Bad Parts (S02E08)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Boj o Noaha (S16E23)
Matka v utajení (S16E15)
2013 Twisted (TV seriál)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Acceptable Loss (S14E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace