foto

Gilbert Melki

  • nar. 1958
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Vérité si je mens ! Les débuts
Mystère à l'Élysée (TV film)
2017 Pris de court
2016 Prodavač
2012 La Vérité si je mens ! 3
2010 Advokát
Le Mac
Ni reprise, ni échangée (TV film)
2009 Spiklenci
2008 Largo Winch
Made in Italy
2007 Anna M.
Cow-Boy
Druhý dech
La Promenade
Très bien, merci
Zabiják
2006 Jako všichni ostatní
Právo slabšího
V plamenech
2005 Angel-A
Přímořské potvůrky
Taková normální královská rodinka
2004 Coup de vache (TV film)
Illustre inconnue
Příliš důvěrná tajemství
Ve'Lakhta Lehe Isha
Časy se mění
2003 Můj učitel Ibrahim
Nedovtipní
Rencontre avec le dragon
2002 Après la vie
Cavale
Nebe na dosah
Un couple épatant
2001 Les morsures de l'aube
Přece bych ti nelhal!
Reines d'un jour
2000 La Taule
On fait comme on a dit
1999 Chili con carne
Les Petits Souliers
Monsieur Naphtali
Nezkrotný
Une journée de merde!
Venuše, salon krásy
1998 La Patinoire
Un pavé dans la mire
1997 Keo
Parabellum
Vérité si je mens, La
1992 Betty

TV seriály

2014 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Jacky unchained (S02E12)
Le traître, la brute et la fiancé (S02E11)
L'homme au pistolet de nacre (S02E10)
další epizody (12)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Pas cool à Kaboul (S01E12)
Cool à Kaboul (S01E11)
Crise de foi (S01E10)
další epizody (12)
1995 Sexy Zap (TV seriál)

Dokumentární

2007 Schau mir in die Augen, Kleiner - a.z.
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace